Personal Trainer

Dion Kolsteren

Mijn naam is Dion Kolsteren oprichter van Kolsteren Sport Coaching gecertificeerd Personal Trainer en Vitaliteits-Coach.

Voor de beginner, gevorderde of professionele sporter.

 

Wij bieden betaalbare personal training aan en begeleiden jou naar fitter sterker lijf. Of je nu wilt  afvallen, aankomen in spiermassa of beiden. Dan ben je hier op het juiste adres.

 

Wij bieden voor ieder een authentiek trainingsprogramma en coachen jouw naar een gezondere en sterkere versie van jezelf!

Voor de (kick)boks trainingen wordt er gebruik gemaakt van Video-Bewegingsanalyse.

Hierbij worden de trainingen gedeeltelijk opgenomen.

Samen evalueren we hier de technieken voor zowel boksen en kickboksen.Hierdoor kan jij sneller de nodige resultaten behalen.

 

Wij bieden.

  • Personal training
  • High-Intensity (Kick)Boxing
  • Hardlopen
  • Voedingsprogramma’s
  • Trainingsprogramma’s
  • (online)Coaching

Vrijblijvend informeren?

whats app of telefonisch contact mogelijk.

+31 6 11 75 78 73

info@kolsterensportcoaching.nl

GYM

Personal-Training

Op locatie of in de buitenlucht de een op een begeleiding naar jou doelen

Small Group-Training

Sport samen met collega's het gezin of een goede vriend(in)

Werkwijze

Wanneer je wilt bij beginnen met trainen bij KSC zullen we allereerst een intake gesprek inplannen. Dit kan kan telefonisch of via beeldbellen, in dit gesprek zal duidelijk worden wat voor soort training voor jou passend is. Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden fysiek en motorisch. We willen kijken naar waar erbij jou behoefte aan is, zoek je meer een coach of een trainer of beide!

Vervolgens worden de doelstellingen geformuleerd, wil je afvallen, droger worden, aankomen in spiermassa, wil je dit doen met meerdere personen? Zo ja kan er gekozen worden voor Duo training of Small Group training/Bootcamp. Vragen hierover? Stel ze gerust door even op de groene WhatsApp Emoticon te klikken.

Zijn de doelstellingen helder dan kan er een eerste afspraak gemaakt worden, dit kan zijn bij uw thuis, of een rustige/geschikte locatie buiten. Tijdens de eerste les zal er een meting gedaan worden naar de volgende waarden.

*Vetpercentage *Gewicht*Spiermassa*Botdichtheid.

De eerste training zal een beeld geven wat de punten zijn waaraan gewerkt gaat worden. Hoe fit je bent en waar je aanleg voor hebt. De gegevens van de meting worden meegenomen in het trainingsprogramma. Na de eerste training is er contact via Whatsapp en is het mogelijk om de allerlei vragen te stellen. Buiten de trainingen worden er ook oefeningen meegegeven die thuis of buiten gedaan kunnen worden. Aansluitend op de doelstelling.

De eerste les is geheel kosteloos, waar wacht je op?!

Wat is jou BMI?

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht.

BMI Weight Status
Below 18.5 Underweight
18.5 - 24.9 Healthy
25.0 - 29.9 Overweight
30.0 - and Above Obese
BMR Metabolic Rate / BMI Body Mass Index
BODY
m

Coaching

Doelen behalen beloont en doelen stellen bied vooruitzicht. Wat weerhoud iemand ervan zich volledig in te zetten voor wat hij of zij wil? Wij gaan op zoek naar de juiste mindset.

m

Training Programma's

Ieder lichaam is anders en iedere doelstelling ook. Wij maken voor jou het meest geschikte training programma!

m

Voeding Programma's

Afvallen maar in spiermassa aankomen of juist in beide aankomen daar is een passend dieet naast het trainen voor nodig.

Mijn Doel is behaalt!

Vele malen geprobeerd mijn doelen in de sportschool te behalen, Helaas vaak met vallen en opstaan. Sinds November 2020 train ik met Dion van Kolsteren Sport Coach 2 x per week buiten. ik heb meer energie dagelijks en ben gaan begrijpen hoeveel impact voeding en een goede training hebben op mijn lichaam. Kolsteren Sport Coaching is een echte aanrader!

Renaldo Melkert Entrepreneur

Top Personal-Trainer

Mijn doel was binnen 2 maanden 6kg af te vallen en aan te komen in spiermassa. Ik had verder weinig ervaring met sporten en ben blij dat ik dit samen met Dion heb kunnen oppakken. Super diverse trainingen en professionele begeleiding!

Monique van Breukelen Vastgoedmakelaar

Super Coach en trainer!

Na jarenlang problemen met mijn rug te hebben gehad (een dubbele hernia) en meerdere bezoeken bij de fysio. Kwam ik uiteindelijk vorige jaar uit bij Kolsteren Sport Coaching We zijn begonnen met een voedingsschema en 3 trainingen in de week met begeleiding via whatsapp. Hele prettige en empatische trainer die altijd de juiste mindset weet te creëren. leef al maanden zonder pijn en voel me fit en energiek!

Bjorn Den Toom Multi Media Designer

Close

Welkom bij Kolsteren Sport Coaching.

Wij bieden personal en groepstrainingen aan.

whats app +31611757873 Mailen kan ook

via info@kolsterensportcoaching.nl

Working hours

Maandag – Vrijdag:
08:00 – 21:00

Zaterdag:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

 

About