Personal tRAINING

Dat je hier nu kijkt geeft al aan dat je op ‘t punt staat een belangrijke stap te zetten. Naar een gezondere en energiekere versie van jezelf. Hoe je aan de slag wilt gaan met een personal trainer bepaal jezelf, wil je enkel lekker trainen dan kan dat. Of zoek je er ook een stukje ondersteuning naast het trainen om de juiste mindset te creĆ«ren en inzicht te krijgen in wat gezonde leefgewoontes zijn. Ieder mens verschilt in omgang en doelstellingen we hebben niet allemaal hetzelfde voor ogen.

Waar de een meer behoefte heeft om af te vallen vind de ander het belangrijk zich fitter en energieker te voelen. Dat mensen die sporten gezonder en gelukkiger zijn weten we allemaal al langer, maar voor de meeste mensen is t lastig consistent en consequent te trainen. Vaak zijn er andere verplichtingen die voorrang hebben wanneer agenda’s volgepland zijn. Wat er dan ook vaak gebeurt is dat de men motivatie maar vooral ritme kwijt raakt, en afhaakt.

Door te trainen met een personal trainer wordt dit voorkomen. Ben je niet helemaal zeker wat je moet verwachten kun je altijd vrijblijvend informeren via mail, Whats App of telefonisch. De trainingen vinden plaats in mijn gym of op locatie, dit kan zijn bij jou thuis of elders in de omgeving Dordrecht.

BOEK EEN PROEFLES

Geheel kosteloos en vrijblijvend ervaar hier hoe effectief Duo Training kan zijn.

  Copyright 2021 Kolsteren Sport Coaching

  Close

  Welkom bij Kolsteren Sport Coaching.

  Wij bieden personal en groepstrainingen aan.

  whats app +31611757873 Mailen kan ook

  via info@kolsterensportcoaching.nl

  Working hours

  Maandag – Vrijdag:
  08:00 – 21:00

  Zaterdag:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

   

  About