Over Kolsteren Sport Coaching


over Dion

Mijn naam is Dion Kolsteren, oprichter van Kolsteren Sportcoaching. Ik ben een aantoonbaar gecertificeerd personal trainer voor de beginnende, gevorderde en professionele sporter. 

Ik help je om van sporten een gewoonte te maken. In mijn privé fitnesstudio in Dordrecht bied ik personal training en groepslessen aan. Je kunt bij mij terecht voor lichaamsmetingen, trainingsschema’s en advies op maat. Ook buiten trainingsuren help ik je met jouw weg naar een gezondere levensstijl. Via WhatsApp ben ik altijd bereikbaar voor vragen en coach ik jou tussen de trainingen door. Want fit worden is meer dan sporten alleen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Vestigingsadres:  Schuttevaerskade 41-43, 3311 RB Dordrecht

KVK-nummer: 77878728

BTW-nummer: NL003253802B58

Telefoonnummer: +31(0)6 11 75 78 73

E-mail: info@kolsterensportcoaching.nl

Close

Welkom bij Kolsteren Sport Coaching. Ik bied personal- en groepstraining aan.

Ik ben een aantoonbaar gecertificeerd personal trainer voor de beginnende, gevorderde en professionele sporter.

About