Over ons

Kolsteren

Welkom bij Kolsteren

Mijn naam is Dion Kolsteren, oprichter van Kolsteren Sportcoaching. Ik ben een aantoonbaar gecertificeerd personal trainer voor de beginnende, gevorderde en professionele sporter. 

Ik help je om van sporten een gewoonte te maken. In mijn privé fitnesstudio in Dordrecht bied ik personal training en groepslessen aan. Je kunt bij mij terecht voor lichaamsmetingen, trainingsschema’s en advies op maat. Ook buiten trainingsuren help ik je met jouw weg naar een gezondere levensstijl. Via WhatsApp ben ik altijd bereikbaar voor vragen en coach ik jou tussen de trainingen door. Want fit worden is meer dan sporten alleen.

Dit kun je verwachten van personal training:

  • Duurzame resultaten, zoals vetverlies, spiertoename en meer energie
  • Een-op-een begeleiding om jouw doelen te behalen
  • Antwoord op je vragen over fitness en levensstijl, ook buiten trainingsuren
  • Je leert hoe een gezonde levensstijl in je drukke leven past
  • In alle rust sporten tijdens privé-trainingen in de fitnesstudio
  • Eventuele blessures worden voorkomen

Wil je meer over mij, mijn werkwijze of mijn aanbod weten? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan om kennis te maken!  

Ons fitness aanbod

Personal training

Behaal jouw sportieve doelen met een-op-een begeleiding in de privé-fitnesstudio. We werken met een trainingsschema op maat, die na iedere sessie bijgesteld wordt. Of je nu wilt afvallen, wilt werken aan je conditie of spiermassa wilt opbouwen: met personal training is alles mogelijk

Duo training

Samen trainen verbindt! Duo training kent dezelfde voordelen als personal training, maar dan deel je de kosten en train je samen. Voordelig én gezellig! Heb je nog geen trainingsbuddy? Dan koppelen wij je aan iemand met dezelfde trainingsdoelen!

cardio boxen

Wist je dat je met 45 minuten boksen wel rond de 700 calorieën verbrandt? Daag jezelf mentaal en fysiek uit! Werk je aan je conditie en bokstechnieken. Je kunt boxen een kleine groep van 4 tot 6 personen of samen met de personal trainer.