PERSONAL TRAINING

Vind je het lastig om consistent en consequent te trainen? Hier hebben veel mensen last van. Vaak zijn er andere verplichtingen die al snel voorrang krijgen wanneer agenda’s volgepland zijn. Vervolgens raak je de motivatie en het ritme kwijt, waardoor de kans groter wordt dat je afhaakt. Door te trainen met een personal trainer voorkom je dit. Zo lukt het jou om je persoonlijke doelen te behalen en je energieker en fitter te voelen!

WERKWIJZE

Er zijn verschillende manieren waarop je met een personal trainer aan de slag kan. Wij werken graag op een manier waarbij jij je prettig voelt. Zo kun je bijvoorbeeld alleen trainen, of samen met een buddy. Ook de trainingsfrequentie is uiteraard in afstemming met jou. De trainingen vinden plaats in mijn privé-fitnessstudio of op locatie (bij jou thuis of elders in de omgeving Dordrecht). In de privé-fitnesstudio kun je ongestoord aan je doelen werken, onder supervisie van een gecertificeerde personal trainer.

Je krijgt een trainings- en voedingsschema op maat en een lichaamsmeting. Om de twee weken wordt er gekeken hoe het ervoor staat met jouw doelstellingen en of ze eventueel bijgesteld moeten worden. Jouw voortgang kun je zelf ook inzien in onze app.

Buiten trainingsschema is de personal trainer bereikbaar voor al jouw vragen over sport, voeding en gezondheid.

kennis maken

Om jou beter te leren kennen en te bepalen hoe wij jou het beste kunnen helpen, plannen we graag een kort, telefonisch kennismakingsgesprek in. In 10 minuten bespreken we jouw wensen en doelen en vertellen we wat we voor jou kunnen betekenen.

Proefles

Wil je liever gelijk ervaren hoe personal training is? Boek een proefles!

Laden...
Close

Welkom bij Kolsteren Sport Coaching. Ik bied personal- en groepstraining aan.

Mijn naam is Dion Kolsteren, oprichter van Kolsteren Sport Coaching. Ik ben een aantoonbaar gecertificeerd personal trainer voor de beginnende, gevorderde en professionele sporter.

About