PERSONAL TRAINING

Vind je het lastig om consistent en consequent te trainen? Hier hebben veel mensen last van. Vaak zijn er andere verplichtingen die al snel voorrang krijgen wanneer agenda’s volgepland zijn. Vervolgens raak je de motivatie en het ritme kwijt, waardoor de kans groter wordt dat je afhaakt. Door te trainen met een personal trainer voorkom je dit. Zo lukt het jou om je persoonlijke doelen te behalen en je energieker en fitter te voelen!

WERKWIJZE

Hoe je aan de slag wilt gaan met een personal trainer bepaal je zelf. Zo kun je bijvoorbeeld alleen trainen, of samen met een buddy. De trainingen vinden plaats in mijn privé-fitnessstudio of op locatie (bij jou thuis of elders in de omgeving Dordrecht).  Na aanmelding volgt een intakegesprek, telefonisch of via WhatsApp. Hierin bespreken we wat jouw motivatie is, wat je doelen zijn en of je individueel of samen wilt gaan trainen. Na de intake volgt een gratis eerste training in de privé-studio in Dordrecht. Tijdens deze sessie kijken we of er een klik is en waar de behoefte precies ligt.

Je persoonlijke schema wordt na iedere sessie bijgewerkt. Om de twee weken wordt er gekeken hoe het ervoor staat met jouw doelstellingen en of ze eventueel bijgesteld moeten worden. 

PROEFLES

Twijfel je of personal training iets voor jou is? Boek nu, geheel vrijblijvend, een proefles!

Laden...
Close

Welkom bij Kolsteren Sport Coaching. Ik bied personal- en groepstraining aan.

Mijn naam is Dion Kolsteren, oprichter van Kolsteren Sport Coaching. Ik ben een aantoonbaar gecertificeerd personal trainer voor de beginnende, gevorderde en professionele sporter.

About